Kinderanimatie

Op woensdag in juli en augustus worden de kinderen nog meer dan anders verwend in het domein.

Zij kunnen dan immers elke week naar een kindershow komen kijken.

Programma 2016

Top

6 juli: Urkie Purkie 'Mag-nie-kast'

De twee broertjes zetten de boel weer op stelten. Purkie altijd vrolijk en speels maar Urkie, die het leven wat ernstiger opneemt, is nu nog meer bezorgd om de stommiteiten van zijn broer. Mister Move 'Of course you can op mij rekenen', probeert terug wat rust te brengen in huis. Purkie heeft het weer eens voor elkaar gekregen. Tijdens de afwezigheid van Urkie heeft Purkie zich laten verleiden tot het aanschaffen van een gigantische kast in ruil voor persoonlijke spullen, tot grote ergernis van zijn broer Urkie. Alle middelen worden ingezet om Urkie te overtuigen. Net als hij terug is van zijn culturele reis is Urkie helemaal niet in de stemming, zeker nu hij ontdekt dat de ruil meer is dan een paar spulletjes. Toch gebeuren er rare dingen met die kast. Of zit onze Amerikaanse vriend Mr. Move ervoor iets tussen? 'Hmmm, a special kast or a magic kast?'

13 juli: Part-Fun 'Clo'Kimmie's super magic & dance spectacle'

De hippe & moderne Clo'Kimmie brengt een topspektakel voor jong en oud volstevige goede humor, verbazingwekkende goocheltrucs, een superleuke kinderdisco met coole beats en de populairste en hippe kindersongs van dit moment. Clo'Kimmie laat iemand uit het publiek zweven in de lucht en tovert een echt levend dier tevoorschijn.

20 juli: Jeuk Meespeeltheater 'Het geheim van de dromendief'

Wees stil. Kijk links en rechts. Sssst! Loop op de toppen van je tenen. Laat je niet zien. De dromendief is daar...gevaar! De dromendief steelt dromen. Hij zorgt ervoor dat kinderen slecht slapen. Hij draagt een groot geheim met zich mee.

27 juli: Clown Rocky's Matrozenshow

We hijsen de zeilen en stappen aan boord met Captain 'Clown Rocky'. Deze nieuwste show van de grootste kindervriend lost het anker en vaart uit. Clown Rocky zet alle zeilen bij om de piraten en de matrozen in goede banen te leiden.

3 augustus: Kids Zomerparty Show

Een uniek zomers concept vol animatie, dans en muziek. Niemand zal zich vervelen!

10 augustus: Clown Pleks & Timo

Deze interactieve show neemt alle kinderen mee naar de wereld van goochelen, spel en muziek. Op een komische manier komen allerlei toffe goochelnummers aan bod, gecombineerd met muziek en dans.

17 augustus: Clown Dobbel en de heksenzwam / Lachebekjes

Door een stommiteit van Dobbel is de koningin veranderd in een aap. De heksenzwam kan de betovering ongedaan maken maar Troela het duivelinnetje en Basil de dwaze krokodil strooien roet in het eten.

Lachebekjes

"Lang geleden dat ik zo gelachen heb, meneer!" Inderdaad, Mister Boullart laat zijn publiek met zijn feilloze buikspreektechniek en zijn uitgekiende karakterpoppen geen moment met rust.

24 augustus: Clown Rocky's Safarishow

Tijdens deze show staat alles in het teken van safari! Eveneens spelletjes en goocheltrucs staan jullie te wachten.

31 augustus: Figurentheater Propop 'Ik, Jij, Wij'

In de Rode straat is er op nummer 1 een hotel, op nummer 2 een poppentheater en op nummer 3 woont Loesje. loesje gaat heel graag naar school want daar kan ze spelen met haar vriendjes. Helaas is de school dicht vandaag. Nu moet Loesje alleen spelen. Dan komt Dirkie samen met z'n papa op vakantie in het hotel. Loesje en Dirkie gaan samen spelen en worden dikke vrienden. Maar dan wil de papa van Dirkie weer verder, de bergen in, en Dirkie moet mee. Loesje en Dirkie verzinnen van alles om papa hier te houden. Gaan ze daarin lukken?

Locatie

Top

Toegangsprijs

Top

Deelnemen isĀ gratis, inschrijven is niet nodig.

De kinderanimatie start om 14u30 en vindt plaats op de verdieping van het buffetrestaurant Restoga (in het zwembadgebouw).